Aanwijzingen

Aanwijzing pictogramstickers

Het Aanwijzingsteken is een veiligheidsteken dat in een bepaalde situatie of ruimte aanwijst wat er in deze situatie of ruimte gebeurt of gaande is. Het doel van de aanwijzingstekens is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied, de ruimte of een situatie waar de aan...

Aanwijzing pictogramstickers

Het Aanwijzingsteken is een veiligheidsteken dat in een bepaalde situatie of ruimte aanwijst wat er in deze situatie of ruimte gebeurt of gaande is. Het doel van de aanwijzingstekens is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied, de ruimte of een situatie waar de aanwijzing dat op het aanwijzingsteken aangegeven wordt, voor geldt. Met behulp van aanwijzingspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk in welke situatie men is of waar het voor is.  De pictogramstickers evacuatie zijn UV en waterproof, fullcolour geprint op vinyl.

Aanwijzing stickers

Wij bieden de pictogramstickers aan per stuk, zodat u nooit teveel stickers hoeft te kopen, waarna u er een aantal overhoudt. Pictogramstickers kopen kan bij ons per stuk voor de scherpste prijs!

Aanwijzing pictogramstickers

Meer

Aanwijzingen Er zijn 33 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 33 items
Toont 1 - 12 van de 33 items