Pleisterautomaat pictogramsticker eerste hulp en BHV Bekijk groter

Pleisterautomaat pictogramsticker eerste hulp en BHV

Nieuw product

Eerste hulp en BHV pictogramsticker

Pleisterautomaat sticker voor veiligheid in uw huis of pand! De pictogramstickers Eerste hulp en BHV zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Elke Eerste hulp en BHV pictogramsticker wordt fullcolour geprint op vinyl, waardoor ze UV- en waterbestendig zijn.

Meer details

0,75 € incl. btw

Meer informatie

Eerste hulp en BHV pictogramstickers

Stickers Eerste hulp en BHV, Pictogram sticker Eerste hulp en BHV. Pleisterautomaat stickers. Eerste hulp stickers en BHV stickers zijn een must in elk pand om aan te duiden waar de EHBO en andere eerste hulp faciliteiten zijn. Deze stickers kunnen levens redden! 

Eerste hulp en BHV sticker

Pleisterautomaat Eerste hulp en BVH sticker.

De pictogram Pleisterautomaat sticker kan gebruikt worden als raamsticker,muursticker of als deursticker en is ook zeer eenvoudig aan te brengen op een deur of op een raam.

Zorg dat de veiligheid geborgd is met deze Eerste Hulp sticker
 

Afmetingen

De stickers zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 5 x 5cm
  • 10 x 10cm
  • 15 x 15cm
  • 20 x 20cm

Wenst u een pictogram sticker in een andere maat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@stickermaster.nl

Kwaliteit

Al onze stickers worden fullcolour geprint op een hoogwaardig vinyl, wat de stickers UV- en waterproof maakt. Dit garandeert een lang levensduur.