Gehoorbescherming en helm verplicht pictogramsticker Bekijk groter

Gehoorbescherming en helm verplicht pictogramsticker

Nieuw product

Gebod pictogramsticker

Gehoorbescherming en helm verplicht sticker, met behulp van gebodspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk aan welke voorschriften men zich verplicht dient te houden.! De pictogramstickers gebod zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Elke evacuatie pictogramsticker wordt fullcolour geprint op vinyl, waardoor ze UV- en waterbestendig zijn.

Meer details

1,78 € incl. btw

Meer informatie

Gebod pictogramstickers

Stickers evacuatie, Pictogram sticker nooduitgang en nooduitgangstickers. Gehoorbescherming en helm verplicht stickers. Met deze stickers laat u zien waar de nooduitgangen zijn. Deze stickers kunnen levens redden! 

Gehoorbescherming en helm verplicht sticker

Gehoorbescherming en helm verplicht Gebod sticker.

De pictogram Gehoorbescherming en helm verplicht sticker kan gebruikt worden als raam, deur, muur maar ook apparaten en is natuurlijk ook makkelijk aan te brengen.

Zorg dat de veiligheid geborgd is met deze gebodssticker
 

Afmetingen

De stickers zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • diameter 50mm
  • diameter 100mm
  • diameter 200mm
  • diameter 300mm

Wenst u een pictogram sticker in een andere maat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@stickermaster.nl

Kwaliteit

Al onze stickers worden fullcolour geprint op een hoogwaardig vinyl, wat de stickers UV- en waterproof maakt. Dit garandeert een lang levensduur.