Verbod

Verbod pictogramstickers

Het verbodsteken (verbodspictogram) is een veiligheidsteken dat een bepaalde handeling of een bepaald gedrag verbiedt, om te voorkomen dat er zich mogelijk een gevaarlijke situatie voordoet. Het doel van verbodspictogrammen is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied o...

Verbod pictogramstickers

Het verbodsteken (verbodspictogram) is een veiligheidsteken dat een bepaalde handeling of een bepaald gedrag verbiedt, om te voorkomen dat er zich mogelijk een gevaarlijke situatie voordoet. Het doel van verbodspictogrammen is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied of de ruimte waar het verbod dat op het verbodsbord aangegeven wordt, van kracht is. Met behulp van verbodspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk wat er verboden is en aan welke regels men zich dient te houden. De pictogramstickers evacuatie zijn UV en waterproof, fullcolour geprint op vinyl.

Verbod Evacuatie

Verboden te ........? Verboden voor.........? Pictogrammen, verboden te roken stickers. Ook de pictogram verboden te bellen sticker, verboden sex, pictogrammen verboden, sticker verboden voor honden. 20 verschillende stickers met verboden afbeeldingen. Verboden voor inbrekers, verboden blussen met water, openvuur verboden, verboden te fiets en fietsen te plaatsen. Verboden te roken stickers voor in de auto. verboden te parkeren parkeren. verboden te lachen. Verboden te fotograferen, verboden te plassen,verboden te voederen, verboden te eten en drinken, verboden te vissen, verboden te bellen. Verboden voor honden, verboden voor huisdieren, verboden golven maken, verboden voor bejaarden. Verboden voor honden stickers pictogrammen.

Wij bieden de pictogramstickers aan per stuk, zodat u nooit teveel stickers hoeft te kopen, waarna u er een aantal overhoudt. Pictogramstickers kopen kan bij ons per stuk voor de scherpste prijs!

Verbod pictogramstickers

Meer

Verbod Er zijn 30 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 30 items
Toont 1 - 12 van de 30 items