Verboden voor honden 1 pictogramsticker verbod Bekijk groter

Verboden voor honden 1 pictogramsticker verbod

Nieuw product

Verbod pictogramsticker

Verboden voor honden sticker, Met behulp van verbodspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk wat er verboden is en aan welke regels men zich dient te houden. De pictogramstickers verbod zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Elk verbod pictogramsticker wordt fullcolour geprint op vinyl, waardoor ze UV- en waterbestendig zijn.

Meer details

1,78 € incl. btw

Meer informatie

Verbod pictogramstickers

Stickers verbod, Pictogram sticker verbod en verboden. Verboden voor honden. Met behulp van verbodspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk wat er verboden is en aan welke regels men zich dient te houden.

Verbod sticker

Verboden voor honden Verbod sticker.

De pictogram verboden voor honden sticker kan gebruikt worden als raam, deur en muursticker en is zeer eenvoudig aan te brengen.

Zorg dat de veiligheid geborgd is met deze verbodsticker
 

Afmetingen

De stickers zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • diameter 50mm
  • diameter 100mm
  • diameter 200mm
  • diameter 300mm

Wenst u een pictogram sticker in een andere maat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@stickermaster.nl

Kwaliteit

Al onze stickers worden fullcolour geprint op een hoogwaardig vinyl, wat de stickers UV- en waterproof maakt. Dit garandeert een lang levensduur.