Waarschuwing

Waarschuwing pictogramstickers

Het waarschuwingsteken (waarschuwingspictogram) is een veiligheidsteken dat in een bepaalde situatie of ruimte waarschuwt voor mogelijke risico’s en potentiële gevaren. Het doel van waarschuwingsborden is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied, de ruimte of een...

Waarschuwing pictogramstickers

Het waarschuwingsteken (waarschuwingspictogram) is een veiligheidsteken dat in een bepaalde situatie of ruimte waarschuwt voor mogelijke risico’s en potentiële gevaren. Het doel van waarschuwingsborden is dan ook het zo duidelijk mogelijk informeren van personen die zich gaan begeven in het gebied, de ruimte of een situatie waar de waarschuwing dat op het waarschuwingsbord aangegeven wordt, voor geldt. Met behulp van waarschuwingspictogrammen is het voor iedereen meteen duidelijk aan welke gevaren men mogelijk blootgesteld kan worden.  De pictogramstickers evacuatie zijn UV en waterproof, fullcolour geprint op vinyl.

Waarschuwing stickers

Wij bieden de pictogramstickers aan per stuk, zodat u nooit teveel stickers hoeft te kopen, waarna u er een aantal overhoudt. Pictogramstickers kopen kan bij ons per stuk voor de scherpste prijs!

Waarschuwing pictogramstickers

Meer

Waarschuwing Er zijn 57 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 57 items
Toont 1 - 12 van de 57 items